Over ons

WELKOM BIJ  AUTO SALE

Eerst en vooral heten wij u van harte welkom bij AUTO SALE. Terwijl niets een persoonlijk bezoekje aan ons garage kan vervangen, stellen we het op prijs dat u reeds de tijd neemt om een voorsmaakje te krijgen op onsze website.

Ons doel is om u hier een interactieve rondleiding door ons bedrijf te geven en u duidelijke informatie te geven over de auto's die wij aanbieden. Gelijktijdig stellen we u in staat ons op handige wijze uw auto aan te bieden dat wenst in te ruilen of simpelweg verkopen.

We realiseren ons dat uw zoektocht naar een auto gepaard gaat met hoge verwachtingen. Ongetwijfeld heeft dat veel te maken met de specifieke voertuigen die u overweegt te kopen, maar bij AUTO SALE vinden we dat uw verwachtingen niet minder mogen zijn voor het autobedrijf bedrijf dat u kiest. 

Auto Sale laat je niet alleen met een geweldige auto rijden, maar ook met een grote glimlach.

 — Michel Primack, CEO Auto-Sale

onze waarden

Auto Sale werd in 1999 opgericht nadat, ze destijds reeds een aantal jaren ervaring en professionele training van de auto-industrie had. Ons personeel doorloopt continu een uitgebreide training om op de hoogte te blijven van moderne technologieën, zodat wij u de kennis kunnen bieden die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te nemen bij het kiezen van het voertuig dat geschikt voor u is.

  • Autofinanciering zonder stress
  • uitgebreide selectie van populaire voertuigen.
  • duizendenden tevreden klanten
  • wereldwijde verscheping
  • Onze klanten zijn bija nooit identiek. ! Wij weten hoe om te gaan je persoonlijke eisen en wensen .

KIJK EVEN BINNEN

ONZE VOORDELEN

Wat is je auto waard? ontvang bij ons de beste prijs voor je huidig voertuig. We maken een correct bod of vertel ons gewoon wat je hoogst ontvangen bod was en we proberen beter te doen. Contacteer ons nu !!

Onze auto's worden volledig nagekeken en op punt gezet . We nemen de technische aspecten voor onze rekening en helpen je bij de inschrijving. Voltanken en rijden maar !

Traxio Erkende wederverkoper. Traxio is sinds 2015 de nieuwe naam voor Federauto. Traxio is de Belgische automobielfederatie. Het stelt hoge normen aan wederverkopers zoals wijzelf en zorgt ervoor dat haar leden de kennis en ifrastructuur hebben om professionele diensten aan te kunnen bieden.

Beoordeling klanten

ONZE TEAM

Michel Primak
Chief Executive Officer
Yves D
+32 (0)3 647 33 39
Yves Terweduwe
sales & After Sales
Martine Tambeur
administration
shutterstock_218843335
+32 (0)3 647 33 39
Arthur
Service
nl_NLNederlands
en_USEnglish de_DEDeutsch fr_FRFrançais it_ITItaliano nl_NLNederlands